Bitcoinin hintahäiriö 11 000 dollarilla siirtää keskittymisen takaisin alle 10 000 dollarin CME-aukkoon

Markkinat ovat punaiset ja Bitcoinin hinta voi sulkea 9,6 kt: n CME-aukon, jos 10,2 000 dollaria ei pidetä tukena.

Bitcoinin (BTC) hinta on osoittanut jonkin verran vahvuutta edellisellä viikolla, kun BTC nousi 10 000 dollarista 11 200 dollariin. Salausmarkkinoiden yleinen yksimielisyys on kuitenkin osoittanut heikkoutta kaksinumeroisissa myynneissä monille pienikokoisemmille kryptovaluutoille.

Tämä myynti näyttää vallanneen, kun Bitcoin Code-hinta vahvisti 11 200 dollaria vastarintana edellisen viikonlopun aikana.

Hylkääminen, koska 11 200 dollaria johtaa alaspäin suuntautuvaan spiraaliin

Aikaisemmassa analyysissä $ 11,000- $ 11200 taso tunnistettiin merkittäväksi vastustuskykyalueeksi murtumiselle. Tämän tason merkitys on erittäin suuri, koska edellisen vakauttamisjakson aikana vyöhykettä käytettiin keskeisenä tukialueena.

Jos markkinat haluavat jatkaa ylöspäin suuntautuvaa vauhtiaan, tämä vyöhyke on palautettava tueksi, mikä mahdollistaa 12 000 dollarin uudelleentestin.

Mutta tuon hylkäämisen jälkeen Bitcoinin hinta teki uuden matalamman korkeimman, mikä tarkoittaa, että lähitulevaisuudessa on todennäköistä, että vauhti laskee edelleen.

Kaikki markkinat ovat nousussa, paitsi DXY

Vaikka hyödyke-, salaus- ja osakemarkkinat ovat hajonneet, Yhdysvaltain dollarin valuuttaindeksi (DXY) on osoittanut vahvuutta.

Kaikkialla maailmassa pelko uudesta koronaviruksen lukkiutumisesta lisääntyy infektiotason nousun vuoksi. Epävarmuustilanteissa sijoittajat etsivät „turvallisia“ paikkoja, joten Yhdysvaltain dollari on suosituin paikka pysäköidä arvoa käteisen suhteen.

Vuosien 2000 ja 2008 kriisin aikana ja jopa viime maaliskuussa tapahtuneen markkinahäiriön aikana Yhdysvaltain dollaria pidettiin vahvimpana voimavarana.

Yllä oleva kaavio osoittaa selkeän kannan / vastuksen käänteen 92,75 pisteen tasolla, minkä jälkeen nouseva ero vahvistus. Näyttää todennäköiseltä, että jatkuminen kohti 95 pistettä on horisontissa, ellei hylkäämistä tapahdu alueella 93,50-94. Lasku voi jatkua, jos DXY hylkää ja menettää alueen 92,75.

Jos DXY osoittaa edelleen voimaa, hyödyke- ja salausomaisuus käyttäytyy edelleen väärin. Käänteisosaa tulisi odottaa, jos DXY osoittaa heikkoutta.

Salausmarkkinoiden kokonaismäärä kattaa $ 250 – $ 275 miljardin alueen

Salausmarkkinoiden kokonaismarkkina-arvo on edelleen vakiinnuttamassa ja korjaamassa edellisestä impulssiaallosta. Tämä tarkoittaa, että ratkaiseva alue, jota pitää pitää, on 100 viikon ja 200 viikon liukuva keskiarvo (MA), koska nämä osoittavat sonni- ja karjasyklien jatkumisen.

Aikaisemmalla resistenssi- ja konsolidointialueella, joka oli 250–275 miljardia dollaria, ei kuitenkaan koskaan ollut testiä vahvistaakseen puhkeamista.

Tältä osin 250 – 275 miljardin dollarin välinen viheralue on erittäin todennäköinen alue, jolla saavutetaan korkeamman aikavälin tuki.

Mikä on seuraavaksi Bitcoinin hinnalle?

Kahden tunnin kaavio osoittaa selkeän hylkäämisen $ 11,100- $ 11,300 alueella, koska negatiiviset odotukset purkautumisesta täyttyivät.

Mutta mitä seuraavaksi tapahtuu niin voimakkaan kaatumisen jälkeen markkinoilla? 10 200–10 325 dollarin alue on matalampi aikavyöhykkeen tukialue, ja indikaattorit viittaavat siihen, että helpotus pomppia voisi olla pöydissä.

Tärkeä vastustusvyöhyke testattaessa ja rikkoutuakseen noususuuntaisen nousun kannalta on $ 10,700- $ 10,750, mikä on myös epätodennäköistä tällä hetkellä.

Jos tämä vyöhyke ei hajoa tai hinta menettää 10 200 dollarin alueen, sijoittajien huomio siirtyy takaisin testaamattomalle tasolle noin 9500-9700 dollaria.

Tämä taso on edelleen erittäin merkittävä, koska se on lähellä avointa CME-aukkoa.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiin liittyy riski. Sinun tulisi tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.